I am motivated

Assalamualaikum...

As nak kongsi sedikit perkembangan terkini...

As dah pupuk semula minat membaca untuk meningkatkan taraf ilmu As, sekarang As dah berjaya beli buku ilmiah... kali terakhir beli buku untuk diri sendiri adalah masa study kt UTM dulu... "kesian" kata Dr.AO. Lepas tu asyik beli buku sekolah anak-anak saja.

Inilah buku yang As maksudkan... RICH DAD POOR DAD... (walaupun versi BM, tapi As tetap bangga, banggalah sangat).

Dalam masa 3 hari As dah baca 32 daripada 216 mukasurat (bersamaan 15%), masuk matematik la pulak... maklumla subjek favorit tu masa kat sekolah.

Banyak gak ketuk2 ais kat kepala As ni dh pecah2, semasa membaca buku ini. Ia menggalakan kita berfikir.

Terima kasih pada Maria (bisnes partner) & Acap (adik) yang memberi idea supaya As baca buku ini. Yang seronoknya, As baca kuat2 kat rumah supaya hubby dengar sama... 2 in 1...

As rasa sangat teruja nak memanipulasi fikiran sendiri supaya menjadi lebih berdaya saing... Ia meningkatkan lagi semangat As untuk bila EKONOMI SENDIRI.

Kepada rakan2 di luar sana yang nak merasa pengalaman yang sama, marilah hubungi As. As sedia membantu...

Kita bermula dengan sedikit, lama2 menjadi bukit... Lipat gandakan USAHA kita, kerana KEJAYAAN menanti di puncak tangga.

Jadikan pengalaman pahit & kenangan silam, sebagai titik tolak & mencetus kebangkitan kita untuk terus maju kehadapan & menjadi KAYA-BERJAYA di dunia & akhirat...

Dengan doa pasti Allah mempermudahkan urusan kita sentiasa...

As sedia membantu anda, hubungi As di talian 0197187112 atau email ita2112@yahoo.com

Comments