ESP _ ENGKAU SANGAT POPULAR

Assalamualaikum,
Bertemu kembali kita, kini di pembukaan bulan Mac yang penuh debaran.
Februari telah melabuhkan tirainya dengan penutup yang indah. Bersyukur diri ini terhadap segala kenikmatan yang Allah pinjamkan…
Alhamdulillah.
Sempena bulan Mac ni, saya nak story pasal ESP, hot item yang digemari ramai kini terpilih sebagai promo item bulan Mac 2014. Setelah 2 tahun tidak dipromokan… kali terakhir ESP dipilih sebagai item promo adalah pada Oktober 2012. 

Apa itu ESP? Kenapa ia sangat popular?
ESP : Energizing Soy Protein
Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.
Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolesterol.


Shaklee ESP, mengapa ENGKAU SANGAT POPULAR?

• Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.

• Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.

• Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones. Kajian menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.

• Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.

ANTARA KEBAIKAN-KEBAIKAN LAIN ESP
 

Bukan itu sahaja, bagi mereka yang mementingkan kecantikan luaran, ESP sangat baik untuk memulihkan sel-sel yang rosak dan telah mati. Pengambilan berterusan akan menjadikan kulit anda lebih berseri dari dalam dan membantu memulihkan masalah-masalah kulit yang anda hadapi contohnya jerawat, jeragat, parut jerawat dan masalah-masalah kulit yang lain.

Pengambilan ESP bersama-sama supplemen yang lain akan membantu badan anda menyerap nutrien yang diambil dengan kadar yang optimum.Di atas permintaan ramai, ESP kini menjadi pilih item promo bulan Mac 2014.
  • Pastinya anda akan dapat 1 canister percuma bagi setiap pembelian 6 canister ESP pada bulan ini.
  • Harga biasa adalah RM159, tetapi harga promosi bulan ini adalah RM137.
  • Untuk dapatkan harga mampu milik RMXXX, saya boleh dihubungi di talian tertera di bawah.
Tiada apa yang dapat diucapkan lagi, selain dari rebutlah peluang memiliki dan menikmati faedah dari setiap hidangan ESP ini, kini dengan harga lebih menarik.
Anda ada 31 hari dalam bulan Mac untuk menyimpan lebih stok bagi keperluan bulan-bulan berikutnya. 1 canister ESP cukup untuk 1 setengah hingga 2 bulan. Maka dengan pembelian ESP semasa bulan promo ini, anda akan dapat...
 Sekalian saja coretan saya kali ini.
Terima kasih kerana sudi meluangkan masa anda untuk membaca.
Wasalam.
SUPERMOM ASHANNEETA
Saya bersedia membantu anda untuk berubah kepada
HIDUP LUAR BIASA


# FREE CONSULTATION # ADORABLE PRICE # GOOD MENTORING

# GOOD MOTIVATION # BUSINESS OPPORTUNITY WITH
Asnita Baharin | Shaklee ID : 929497 | 019-7187112 (Call, SMS, Whatsapp, Wechat) | ita2112@yahoo.com

Comments