PABILA KU TERPAKSA CANTIK DEMI SUAMIKU

Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog budiman.

Didoakan semoga kalian sihat walfiat, sentiasa dilindungi rahmat Allah, dipermudahkan segala urusan dan kaya berjaya di dunia dan akhirat. Aamiin.

Semasa As tulis entri ni, hujan sedang turun dengan lebatnya di luar sana. So, As berdoa agar idea As juga keluar mencurah-curah seperti hujan rahmat Allah ini. Insyaallah.


CANTIK

As ni suka perasan cantik tau, selalu fikir positif dan cakap kat diri sendiri 
"Aku CANTIK, Aku BAIK, Aku KAYA, Aku BERJAYA, Aku SOLEHAH, Aku POSITIF"

Haaa... bila asyik dok cakap yang baik-baik jek pada diri sendiri, secara tidak langsung aura positif tu akan lahir dari dalam, membawa ke luar dan mempengaruhi orang di sekeliling kita.

As mula terfikir "Adakah As perlu CANTIK?"
Sendiri tanya sendiri jawab "Ya, As mesti CANTIK?"
CANTIK ni banyak maknanya tau... Pada As, sebagai orang perempuan, kita perlu sentiasa maintain CANTIK sebab kita ada tanggungjawab sebagai isteri, ibu, anak, kawan, pekerja dan macam-macam lagi.

So, bila kita maintain CANTIK, kita akan maintain KEYAKINAN DIRI kita secara tidak langsung. Oleh itu bagi kawan-kawan yang sudah bergelar isteri dan ibu, jom kita maintain CANTIK sepanjang masa.

Bila terfikir tentang maintain CANTIK ni, As pun tulislah entri ini untuk berkongsi rahsia kenapa As TERPAKSA CANTIK JELITA DEMI SUAMI???


CANTIK tak akak... Perasan gitew... 
Tang gigi tu yang buatkan As rasa CANTIK sebab ia adalah penyeri wajah. hehehehe...

TERPAKSA CANTIK

Pada pendapat As, masa kita zaman muda mudi a.k.a. zaman anak dara muda remaja gitew, orang perempuan ni mesti suka nak CANTIK CANTIK kan...

As pun sama juga la...

Sekarang bila dah berumahtangga, sepatutnya kita orang perempuan ni mesti lagi kena maintain CANTIK... pastinya untuk suami sendiri la kan...

Barulah boleh menjamin keluarga bahagia... supaya suami tak tengok perempuan lain dah. 
Silap-silap suami jadi cemburu, takut lelaki lain pandang isterinya...

Ramai yang tak tahu, suami As a.k.a. Superdad sangat mementingkan keCANTIKan. 
So, beliau pun jaga kesihatan kulit dari dalam.

As ingat As sorang jek yang nak CANTIK, rupanya Superdad pun nak juga...

Jom layan beberapa gambar selfie groupie As bersama Superdad dan Superkids.
Anda tengok dan nilai sendiri...

Bila nak pergi jalan-jalan, mesti groupie dulu

Ni groupie pagi-pagi masa nak hantar Supermom pergi kerja

Supermom & Superkids groupie jap otw nak pergi berjimba-jimba 
(masa ni Superdad kerja...)












Otw hantar Superkids pergi sekolah pun sempat groupie

Macam mana dengan gambar-gambar tadi... anda nampak tak kulit muka As? 
Ada nampak awek muda kan... hehehe... perasan CANTIK lagi...


APA YANG DIAMALKAN

As nak kongsi apa yang As makan untuk dapatkan kulit yang sihat dan CANTIK ni.

As amalkan minum susu di bancuh dengan 1 skop ESP (Energizing Soy Protein) setiap kali sarapan. Kemudian As makan vita-e (1 biji) dan vita-c (2 biji) selepas sarapan setiap hari. As amalkan 3 suplemen ni selama hampir 8 bulan.

Kemudian, As juga makan kolagen powder untuk menambahkan keanjalan kulit (mula makan kolagen bila ada promo kolagen beli 6 percuma 1, jimat beli masa promo)

Bila As dah makan suplemen untuk kesihatan kulit ni, Superdad pun nak tumpang sekaki juga.


Ini muka orang tak bersalah... senyap-senyap makan kolagen Supermom


KHASIAT SET KESIHATAN KULIT

As ni jenis payah sikit nak guna produk keCANTIKkan sebab As takut kesan tindakbalas kimianya terhadap kulit muka As.

So, As memilih untuk menjaga keCANTIKkan dari dalam dengan memakan suplemen dan vitamin.

Inilah Set KeCANTIKkan yang Supermom dan Superdad amalkan.




APA PENDAPAT U OLLSS???

As nak tanya u olls... rasa berbaloi ke kalau kita TERPAKSA CANTIK JELITA DEMI SUAMI???

Tepuk dada, tanyalah hati.

Kepada yang dah baca entri ni, cuba balik rumah tanya suami u olls atau boy friend u olls (kalau belum kahwin lagi la)...

Tanya mereka soalan ni... "U rasa I CANTIK ke?"

Then perhatikan berapa saat masa yang mereka ambil untuk beri jawapan...

Haa... apa pun jawapan yang mereka beri dengan berapa lama sela masa yang diambil untuk menjawab soalan tersebut, biar anda berdua yang nilai.

Sempena bulan kelahiran As, suka cita dimaklumkan... As ada tawaran istimewa untuk anda semua.

Selamat menCANTIKkan. 


1 set Vita-C RM 5XX, jimat RM1XX (Sebotol 180 biji, tahan 2 - 3 bulan)
1 set Vita-E RM 8XX, jimat 1XX (Sebotol 120 biji, tahan 4 bulan)
Twin set 1 Vita-C dan 1 Vita-E RM 2XX. 

Dengan pembelian 2 set lengkap, anda layak mendapat :
1) Keahlian percuma, jimat RM65
2) Bonus bernilai RM9X
3) Penghantaran percuma, jimat RM10
4) Penyertaan eksklusif ke Maria Firdaus, The Most Fantastic Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire secara percuma
5) Stok ILMU BISNES seluas lautan secara percuma, dengan hanya bermodalkan sekeping hati yang kental dan ikhlas
6) Personal coaching online + offline + phone
7) Kumpulan sokongan positif yang menggalakan bisnes online dengan moto 
    'Dunia di tangan, Akhirat di hati'.

Berminat dengan HARGA KASIH SAYANG!!! SAYA SUPERMOM SEDIA MEMBANTU.

Sekian, Terima Kasih kerana sudi membaca entri ini.
Wassalam,
 

#aurapositif #positifenergy #positifminded
 As bersedia membantu anda untuk berubah kepada HIDUP LUAR BIASA 
# FREE CONSULTATION # ADDORABLE PRICE # GOOD MENTORING 

# GOOD MOTIVATION # BUSINESS OPPORTUNITY WITH

http://www.ebookniaga.com/sorryboss/akak-as

Jika anda rasa entri ini bermanfaat untuk orang lain di luar sana.
Anda dipersilakan untuk LIKE & SHARE entri ini.

Tahniah kerana anda telah berjaya memberi manfaat kepada orang lain.
Semoga Allah merahmati urusan anda.

Comments

  1. Baca banyak kali, rasa cantik pula..hihi..berbaloi cantik untuk suami :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah Hani, memang berbaloi dapat bagi yang terbaik untuk suami. Tengok orang lain hebat, kita pun akan rasa nak HEBAT juga kan...
      Sentiasa sebarka aura positif & cantik untuk orang sekeliling. :-) ;-)

      Delete

Post a comment