NOW EVERYONE CAN KURUS WITH SUPERMOM PART 2

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Hari yang ceria untuk menyerikan lagi hari-hari anda. Khabar baik pastinya anda semua kan. Syukur Alhamdulillah.

Lembu dipegang pada talinya. Manusia dipegang pada janjinya.

Seperti yang dijanjikan di entri yang lepas NOW EVERYONE CAN KURUS WITH SUPERMOM PART 1

Hari ini As nak bagi, nak kongsi, nak paksa anda-anda semua supaya terima EBOOK MINI ini.



APA ADA DALAM EBOOK NECK???
"Segala puji bagi Allah, Tuhan sekalian alam kerana dengan limpah dan rahmatNya, saya dapat menyiapkan Ebook "Now Everyone Can Kurus"
Apa yang ditulis dalam ebook ini adalah ringkasan bagaimana saya (Mohd Firdaus) berjaya menurunkan berat badan dengan mudah.
Niat saya (Mohd Firdaus) hanya satu, iaitu mahu memberi motivasi dan inspirasi kepada seluruh rakyat Malaysia bahawa anda semua boleh menurunkan berat badan dengan mudah jika anda tahu caranya."

Sedikit prakata dari penulis sebagai mukadimah.
Untuk mendapat isi kandungan selanjutnya, As paksa anda untuk ikut peraturan di bawah.

Ala gurau pun tak boleh ke... bukan paksa pun, As mahu anda untuk cara-cara berikut.


3 CARA UNTUK MENDAPATKAN EBOOK NECK!!!

Cara Pertama :
Beli ebook mini digital dengan harga RM10 sahaja.

1) Anda dipersilakan bank in ke no akaun : 
Maybank : 151249946170
CIMB : 7609397823
Penama : Asnita Baharin
email : ita2112@yahoo.com

2) Hantarkan alamat email anda ke email As seperti di atas.

3) As akan balas hantarkan link ebook ini.


Cara Kedua :
Dapatkan ebook mini digital secara percuma sahaja.

1) Anda dikehendaki membuka link ini

2) Kemudian anda layan video promo ini, hanya 3 minit sahaja.


3) Kemudian tekan button SHARE (ini amanah untuk anda ye)

4) Kemudian tekan button DOWNLOAD untuk menerima ebook ini.



Cara Ketiga
Dapatkan ebook mini fizikal dengan harga RM7 sahaja.

1) Anda dipersilakan bank in ke no akaun :

Maybank : 151249946170
CIMB : 7609397823
Penama : Asnita Baharin
email : ita2112@yahoo.com

2) Hantarkan alamat dan no contact anda ke email As seperti di atas untuk penghantaran (RM7 adalah untuk kos postage dan servis)

3) As akan poskan ebook mini ini.



BEST KE EBOOK NECK NI???

Untuk pengetahuan anda, sebelum ebook ini dilancarkan secara online dan dicetak, ebook ini telah dibaca oleh 20 orang sebagai tukang review. 

Meh kita tengok apa komen 2 orang pembaca yang sempat dirakam.

Video 1
video

Video 2 
video


BANTU SAYA UNTUK BANTU ANDA!!!

As pasti ramai yang di antara anda yang menghadapi masalah kegemukan atau BMI tidak ideal. So, inilah masanya anda bertindak dan membantu rakan-rakan yang senasib dengan anda.

As sendiri pun masih dalam program diet untuk loss weight, untung-untung boleh dapat berat masa anak dara dulu kan, haa gitew...

As hanya menyampaikan ilmu yang telah dikongsikan ini, sekarang tugas anda untuk menghadamnya dan memberi manfaat kepada orang lain.

SAKIT ITU SEKSA, maka jangan biarkan anda TERSEKSA.

As paksa anda pilih SIHAT dan KURUS
Faham ke faham. 

Terima kasih kerana sudi membaca.

Wassalam

#SayaSediaMembantuAndaSihat

Sememangnya entri ini bermanfaat untuk orang lain di luar sana.
Anda dipersilakan untuk LIKE & SHARE entri ini.
Tahniah kerana anda telah berjaya memberi manfaat kepada orang lain.
Semoga Allah merahmati & mempermudahkan urusan anda.

Anggaplah ini SAHAM KUBUR untuk anda. Wallahualam. 

Comments