KURSUS SPA TWB SANGAT MURAH DAN FLEXIBLE

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa khabar u olls, As doakan u olls happy ever after gitu.

Semakin hari semakin meriah dan ceria kami para beautician dalam group support The Walking Beauty. Beautician TWB masing-masing sakan upload aktiviti buat duit masing-masing.

Kami suka-suka share sebab nak bagi semangat pada semua beautician supaya sentiasa kekalkan momentum semangat majukan bisnes mobile spa masin-masing.


U olls tau tak, Kursus SPA TWB adalah kursus spa termurah dan ia sangat-sangat flexible tau!

Kenapa As cakap flexible... TWB attend training siap bawa anak, sambil training sambil buai anak dibuaian, training dengen model cilik lagi, ada yang diri sendiri pun boleh jadi model sambil training, dan yang paling best puan founder The Walking Beauty sendiri pun training sambil jadi model. 

Memang wow kan. Sebab tu la As galakkan sangat u olls ladies yang tercari-cari bisnes yang mudah dan flexible, inilah dia KURSUS SPA TERMURAH THE WALKING BEAUTY.

Meh kita layan beberapa gambar para beautician training.

Sambil training sambil buai anak, comel kan

Training dengan model si cilik, seronok dia beautician TWB urut-urut badan nya


Lagi sekali training bersama model si cilik, bestnya layan facial kan

TWB certified trainer sendiri yang jadi model masa training, heaven rasa


Founder TWB pun layan jadi model sambil training, best kan!

Inilah sebabnya As sayang sangat dengan bisnes mobile spa The Walking beauty ni. Selain dari dapat imu yang berharga, hasil pulangan nya juga terbaik dan menguntungkan. Cuma rajin dengan tak rajin jek nak buat.


Untuk pengetahuan u olls, kami ada lancarkan Projek Buat Duit TWB, tarikh penyertaan adalah 1 hingga 10 April 2018 dengan yuran sebanyak RM99 sahaja. 

So mana-mana ladies yang berminat nak belajar cara-cara buat duit dengan ilmu TWB, As sarankan sangat u olls join kami. Be a part of TWB dengan Kursus Spa Termurah.

Ye, sebenarnya u olls boleh dapat lebih apabila menyertai Kursus Spa Termurah TWB dengan ilmu The Walking Beauty Spa Tanpa Kedai yang sangat-sangat bernilai.

Hubungi agen #TheWalkingBeauty anda sekarang. AuraShanteq 0197187112 #BeautyWithBrain #TWB_youth

 

 

  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Saya bersedia membantu anda untuk menikmati faedah sebagai ahli Shaklee yang sah.

# FREE CONSULTATION # ADORABLE PRICE # GOOD MENTORING
# GOOD MOTIVATION # BUSINESS OPPORTUNITY WITHAsnita Baharin | Shaklee ID : 929497 | 019-7187112 (Call, SMS, Whatsapp) | ita2112@yahoo.com


Comments