KURSUS BERPANTANG 2018


TWB ada projek baru ke?

Ye betul. Yes Yes Yes... Diam tak diam, TWB dalam proses melancarkan projek terbarunya iaitu Kursus Berpantang 2018. 
Baca tajuk jek dah boleh agakkan ni semua pasal wanita yang bersalin atau melahirkan anak, tak lupa juga untuk wanita yang keguguran sebab mereka juga perlu berpantang untuk mengembalikan semua tenaga yang berkurangan semasa proses hamil
 
Ok, Kursus Berpantang 2018 secara rasminya dilancarkan pada September 2018. Maka first batch akan training pada bulan ini.

Update terkini dari puan founder kita iaitu Puan Ainul Shahrazad, kelas Kursus Berpantang 2018 akan diadakan pada 2 tarikh dan lokasi yang berasingan iaitu;

Sesi pertama untuk 20 orang
Tarikh: 22 September 2018
Tempat: Taman Air Molek, Melaka 

Sesi kedua untuk 30 orang
Tarikh: 30 September 2018
Tempat: Shaklee HQ, Sunway Geo 


Untuk existing TWB kami dapat offer sertai pakej ini dengan hanya RM100 sahaja berbanding yuran yang ditetapkan iaitu RM899. 

 
Di dalam kursus itu nanti kami akan belajar

✏ Urutan tradisional
✏ Rawatan selepas bersalin
✏ Cara bertungku
✏ Cara sengkak yang tak memudaratkan
✏ Cara bertangas kering & basah
✏ Spa & Rawatan baby
✏ Cara pembuatan jamu 

Sedikit info tentang bertangas.

Bertangas dapat membantu menyingkirkan toksik dalam badan, melancarkan peredaran darah, mencegah penyakit sakit puan, mengecutkan urat-urat yang kembang akibat daripada proses bersalin dan menghilangkan keputihan.
  
U olls tau tak, tempoh berpantang yang biasa diamalkan adalah 44 hari. Sepanjang tempoh itu ibu-ibu perlu berpantang sebaik mungkin untuk mengekalkan kesihatan serta kecantikan luaran dan dalaman. 

Maka selepas para beautician TWB training, mereka akan pulun lagi buat duit dengan Pakej Berpantang yang meliputi Urutan Selepas Bersalin dan Penjagaan Selepas Bersalin.

Selain dari kumpul duit, tujuan utama TWB adalah untuk menyediakan perkhidmatan terbaik untuk ibu-ibu selepas bersalin dengan kos yang sangat efektif. 

Bagi membantu mengembalikan kesihatan ibu-ibu ke tahap paling optimum, pakej berpantang kami nanti akan mengunakan Set Berpantang Shaklee serta Set Hamil Shaklee (bagi yang baru hamil).
  
Seperti kita semua tahu, produk suplemen Shaklee sangat-sangat berkesan dalam membantu tingkatkan tahap kesihatan semua golongan terutamannya ibu-ibu selepas bersalin.

U olls boleh baca di sini SET KESIHATAN WANITA YANG BERGELAR IBU

Hubungi agen #TheWalkingBeauty anda sekarang. AuraShanteq 0197187112 #BeautyWithBrain #TWB_youth 

Asnita Baharin
Founder Aura Positif Zoner
Owner Aura Shanteq Spa
019-7187112
Shaklee Pasir Gudang & kawasan sewaktu dengan nya.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Saya bersedia membantu anda untuk menikmati faedah sebagai beautician TWB dan ahli Shaklee yang sah.# FREE CONSULTATION # ADORABLE PRICE # GOOD MENTORING
# GOOD MOTIVATION # BUSINESS OPPORTUNITY WITH


Asnita Baharin | Shaklee ID : 929497 | 019-7187112 (Call, SMS, Whatsapp) | ita2112@yahoo.com

Comments